12 mei opening Duinkijker

april 2, 2019 1 Door admin

Wethouder Rachid Guernaoui sprak tijdens de opening afgelopen zondag zijn trots uit over het mooie concept en initiatief van de Duinkijker en drukte de projectontwikkelaar op het hart dat de Duinkijker in de toekomst een vaste plek op Kijkduin zou moeten krijgen.

Bewoners, genodigden en passanten en kinderen genoten van alle gratis activiteiten zoals yoga, stoelyoga, mindful walking en running, stoelmassage, trashure hunt en knutselen en verven. Er waren informatieve bijeenkomsten van Osteopaat en Fysiothearpeut en een mini workshop rust in je hoofd door MatriXpoint Haaglanden.

We werken komende dagen aan het in elkaar zetten van de programmering. Houdt deze site en facebook in de gaten voor meer informatie.

6 maanden

Tot en met 31 oktober geeft dit centrum Kijkduin de BUZZ die het nodig heeft in de periode van de bouw. Het gehele zomerseizoen zal de oude winkelpromenade worden opgefleurd door een groep kunstenaars van STREET-ART CITY die samen met de Duinkijker het oude Kijkduin tijdelijk weer tot bruisende ontmoetingsplek omtovert.

Wat is er te doen?

In de Duinkijker kun je je onderdompelen in kennis over onze mooie en rijke Kijkduinse natuur; de Zandmotor en Natura 2000. Daarnaast organiseren wij allerlei activiteiten voor buurtbewoners, stad-, land-, en wereldbewoners op het gebied van Vitaliteit en Duurzaamheid. Er zullen wandelingen door de duinen worden georganiseerd onder leiding van natuurgidsen en excursies naar de Zandmotor om daar alles te weten te komen over deze futuristische, bijzondere plek.

Zorg voor jezelf, elkaar en de omgeving staan centraal!

Ook zal er een educatieprogramma worden verzorgd voor scholen uit de omgeving.

En ten slotte zal natuurlijk de koffie altijd klaar staan voor wie gewoon wil binnenlopen voor een gezellig praatje en een goede kop koffie. Dus wil je

  • gezelligheid
  • rust in je hoofd
  • een lesje yoga op het strand
  • een mooie natuurwandeling
  • leren over de Kijkduinse natuur
  • een schilderles , beach-art workshop
  • met je klas een leuk educatief klassenuitje
  • een vergadering houden, een lezing bijwonen
  • of wat je ook maar voor leuks bedenkt qua duurzaamheid

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het programma zal leuk en gevarieerd worden en voor jong en oud aantrekkelijk zijn. Zien we je snel in het mooie Kijkduin? Er kan nog steeds gratis worden geparkeerd op de parkeerplaats aan de Zandvoortselaan.