Mentale vitaliteitsworkshops.

mei 22, 2019 0 Door admin

We werken op inschrijving. Maximaal 8 personen per workshop. Inschrijven via info@duinkijker.nl ovv titel workshop en naam.

Rust in je hoofd

Heb jij last van een vol hoofd? Blijven gedachten maar door je hoofd malen? Heb je allerlei dingen te doen en veel om je zorgen over te maken. Af en toe heb je het even nodig om weer rust en overzicht te krijgen. Een opgeruimd hoofd geeft je weer rust en overzicht in je leven. En met de techniek die je vandaag leert kun je voortaan zelf je hoofd opgeruimd houden

Rouwverwerking

Als je iemand verliest die je heel dierbaar was, of iets moet loslaten waaraan je heel erg was gehecht dan voel je verdriet. Dat is normaal, het verdriet moet een plek krijgen in je leven; deze periode van verlies naar een nieuw leven zonder je dierbare noemen we rouw. En rouwverwerking is voor iedereen anders. Eén ding is zeker; het kost tijd, maar hoeveel dat verschilt voor iedereen. Pas als je zonder verdriet aan de dierbare kunt terugdenken is de rouw verwerkt. Tijdens de bijeenkomst krijg je tips en leer je hoe je nare plaatjes, geluiden, gevoelens en gedachten kunt opruimen die je steeds weer van je stuk kunnen brengen. Ben je er klaar voor om echt los te laten?

Stop stress en burn-out

Volgens TNO hebben 1 miljoen Nederlanders burn-out klachten! Een burn-out is het gevolg van langdurige stressklachten die steeds erger geworden zijn en waardoor je uiteindelijk uitgeput raakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld constant te hoge werkdruk, problemen op je werk of spanning in je gezin. Extreme vermoeidheid, slaapproblemen en hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten. Alles speelt zich vooral in je hoofd af, maar met ernstige gevolgen ook voor je lijf. Je kunt leren hoe je nare gedachten en gevoelens kunt neutraliseren, hoe je de baas wordt over de stress. Ben je er klaar voor weer te ontspannen?

Kosten zijn 25 euro pp. Betaling graag contant bij aanvang van de workshop. voor data kijk op de facebook pagina van de Duinkijker onder evenementen.