Kinderopvang

Kinderopvang tijdens de zomer

kinderopvang Duinkijker

Hallo ouders en kinderen!

De zomervakantie is aangebroken! Alle kinderen zijn vrij, maar niet alle ouders hebben vrij. Wie past er op je kind als je moet werken? De Duinkijker!!
Wij (Johan Kuijsten en Amber Kuijsten) gaan op jouw kind/kinderen passen! We hebben een aantal data waarop wij van 8:30u tot 15:00u een aantal kinderen gaan vermaken! In de ochtend breng je je kind naar ons toe en in de middag kom je je kind weer ophalen. Wij willen binnen spellen met de kinderen gaan doen en naar het strand (als het weer dit toelaat), om er een gezellige en leuke dag van te maken! Ook zorgen wij rond 10:00u voor een tussendoortje en rond 13:00u voor een lekkere lunch. Drinken wordt ook de hele dag verzorgd.

Wil je je kind aanmelden? Dit kan via: info@fit4play.nl of 06-14365580.
Voor vragen kun je mailen of bellen.

De kosten zijn: €30,- Per dag

De data: 13-8, 20-8 en 27-8.
Op aanvraag zijn wij ook andere dagen beschikbaar!

Wij stellen een minimum van 4 kinderen, bij minder aanmeldingen gaat het helaas niet door of gelden er eventueel andere tarieven. Hier kunnen wij dan contact over hebben.

Tot dan!

Johan en Amber

Fit4play. 06-14365580

Woensdagmiddag

Op woensdagmiddag kun je je inschrijven voor workshops beach-art knutselen met Mo. Nadere informatie volgt.

Zaterdag

Elke zaterdag van 13 tot 16 uur is er voor kinderen tussen 4 en 9 jaar sport en spel door Amber Kuijsten. Kosten voor deelname zijn € 10,- per 3 uur per kind. Betaling bij het afgeven van de kinderen.